Single-split

Single-Split systeem voor een enkele kamer

Airconditioners voor kleine ruimtes worden vaak gebruikt in slaapkamers en kleine kantoren. Alle met DC Inverter technologie, hoge efficiëntie voor verwarmen en koelen, bereikt de gewenste temperatuur sneller dan de traditionele airconditioners gelijkmatige temperatuur veranderingen, een hoger comfort, mindering van geluid en minder energieverbruik.

Het voordeel van deze apparaten is de vormgeving en geringe afmeting. Standaard zijn deze toestellen voorzien van een infrarood afstandsbediening. Voor elke indeling van uw ruimte kunnen deze toestellen een passende oplossing bieden. De geringe afmeting zorgt ervoor dat de airconditioner niet prominent aanwezig is in uw omgeving.
Ook het design van verschillende merken lopen nogal uiteen. Dit biedt u de mogelijkheid om een model te kiezen dat past in uw interieur.Denkt u daarbij eens aan de juiste kleurstelling.

 

single-split mono-split
Single-split

Multi-split

Multi-split Systeem voor meerdere vertrekken

De Multi Split modellen zijn een perfecte keuze voor meer dan een ruimte. Meerdere van deze modellen kunnen aangesloten worden op een buitenunit en zijn afzonderlijk regelbaar. Dit bespaart ruimte voor de installatie. Ook dienen alle binnenunits niet onmiddellijk geplaatst worden, bijkomende units kunnen later bijgeplaatst worden. Alle met DC Inverter technologie, hoge efficiëntie voor verwarmen en koelen, bereikt de gewenste temperatuur sneller dan de traditionele airconditioners gelijkmatige temperatuur veranderingen, een hoger comfort, mindering van geluid en minder energieverbruik.

Alle binnenunits kunnen afzonderlijk geregeld worden dankzij een afstandsbediening.
Ook dienen alle binnenunits niet onmiddellijk geplaatst worden, bijkomende units kunnen later bijgeplaatst worden.

multi-split
Multi-split

VRV-systemen

De moderne techniek toepasbaar in grote gebouwen.

De ontwikkelingen van klimaatbeheersing hebben de laatste jaren zeker niet stil gestaan. De toetreding van computertechniek in airconditioning apparatuur maakt een perfecte klimaatbeheersing met uitstekende energieprestaties in uw gebouw mogelijk.

Bij het kiezen van de juiste klimaatinstallatie is in het bijzonder de energiebeheersing een belangrijk onderdeel. Niet alleen zijn de airconditioners energiezuinig geworden, maar ook het comfort is enorm toegenomen. De klimaatbeheersing van een gebouw vraagt om de juiste expertise en invulling van uw wensenpakket.

Er is een enorme keuze uit modellen, zodat voor elk interieur het juiste model kan worden gekozen. Bij elke verandering in uw gebouw is aanpassen van de installatie een eenvoudige ingreep. Ook het centraal regelen of bedienen via een computer behoort hierbij tot de mogelijkheden.

vrv-systeem
VRV-Systeem